Čišćenje kuće

Zašto koristiti usluge čišćenja doma Handy's NYC?

Brzo rezervirajte najbolje usluge čišćenja kuće – Dolaze li vam neki prijatelji s fakulteta na večeru ovaj tjedan? Obiteljska slavlja ili zabava iznenađenja? Prijavite se za najbolju uslugu čišćenja doma u Zagrebu uz eSobaricei Vaša čistačica može biti tamo već sutra. Ne brinite ako se vaši planovi promijene - možete pomaknuti svoje čišćenje bez penala, pod uvjetom da nas obavijestite najmanje 24 sata prije početka rezervacije.

Sve usluge čišćenja doma uključuju:

Dezinfekcija kupaonice – umivaonik, kada, tuš, wc školjka i pod
Usisavanje svih prostirki i tepiha
Metenje i brisanje podova
Postupanje sa smećem uključujući razvrstavanje
Čišćenje svih površina

Trebate dubinsko čišćenje? Dodajte dodatke svojoj rezervaciji i Vaši stručnjaci za čišćenje kuće osigurat će da Vaš hladnjak ne smrzne, a pećnica će biti očišćena i spremna za sljedeću večeru. Ne brinite ni za rublje; možemo se pobrinuti da i to bude učinjeno, kao i obrisati Vaše prozore tako da budu kristalno čisti i bez tragova.

Čišćenje namještaja

Zašto kupovati novi namještaj kada eSobarice može učiniti da Vaša sofa ponovno izgleda kao nova? Od mikrovlakana do kože, možemo učiniti da Vaše presvlake izgledaju kao kad ste ih prvi put donijeli kući.

Kemijsko čišćenje

Kemijski pristup kemijskom čišćenju koristi toplinu i karbonizaciju. Ovo je vrlo slično onome kako cola čisti WC školjku. Mikroskopski mjehurići otpuštaju prljavštinu i žilave mrlje, a zatim ih podižu na površinu tepiha radi izvlačenja putem usisavanja.

Čišćenje kuća u Zagrebu

Održavanje domova i stanova u Zagrebu čistima naša je misija. Osnovan 2022., eSobarice tim vrhunskih čistača nudi uslugu čišćenja kao nitko drugi. eSobarice profesionalci su osobni, profesionalni, a eSobarice je tu da vam olakša život uz cijeli niz usluga čišćenja kuće koje možete jednostavno rezervirati putem eSobarice . Koristite eSobarice da se brinete za svoj dom kako biste mogli čuvati djecu, zabavljati se, igrati utakmicu ili se baviti važnijim aktivnostima koje provodite 'ja' – na kraju krajeva, tko želi potrošiti svoje dragocjeno vrijeme čisteći svoj dom?

Usluge

Imate pitanja?

Pokreni video