Generalno čišćenje u Zagrebu Trnskom 

Visoko kvalitetan servis za Generalno čišćenje 

Naše osoblje je istrenirano za čiščenje svih vrsta

Želite li da Vas nazovemo?

Ispunite obrazac i nazvati ćemo Vas.

    REZERVIRAJTE TERMIN

    POŠALJITE EMAIL

    Tko smo mi

    Generalno čišćenje u Zagrebu Trnskom  napravljeno u najkraćem roku

    Dobijte pouzdane i pristupačne usluge čišćenja za svoj objekt uz 100% zajamčeno zadovoljstvo!

    Što radimo

    Naše usluge

    Čišćenje apartmana

    Esobarice pruža jedinstvenu uslugu čišćenja apartmana za odmor. Znamo da Vaš posjed uvijek mora biti čist i spreman za susret s vašim gostima. Naša je usluga uvijek prilagođena vašim potrebama i unutar vašeg proračuna. Vaš će objekt biti čist i spreman za dobrodošlicu gostima, a čistoća vašeg najma rezultirat će izvrsnim ocjenama.

    VIDI VIŠE

    Čišćenje stana ili kuće

    Naše čišćenje stana ili kuća nudi paušalne usluge čišćenja ili usluge po satu kako bi odgovarale Vašem proračunu i potrebama čišćenja. Naše sobarice obučene su za čišćenje i brigu o Vašem domu, kućnim ljubimcima i stvarima. Osim toga, svi su provjereni i osigurani, tako da možete biti mirni znajući da je Vaš dom u dobrim rukama.

    VIDI VIŠE

    Čišćenje ureda

    U esobaricama znamo da kada Vaš ured izgleda besprijekorno, možete ostaviti odličan prvi dojam na kupce i zajednicu. Posvećeni smo tome da Vaš ured učinimo svježim i čistim za Vaše klijente i zaposlenike. Iznosimo smeće, čistimo podove, brišemo prašinu, peremo prozore i čistimo toalete. Naše obučene sobarice postupat će s Vašom uredskom opremom s istom visokom razinom brige s kojom se vi odnosite prema svojim cijenjenim klijentima.

    VIDI VIŠE

    Čišćenje nakon građevinskih radova

    U esobaricama imamo poseban tim koji je specijaliziran za čišćenje nakon građevinskih radova. Naše osoblje dobro je upoznato s poslovima čišćenja novoizgrađene ili renovirane kuće ili ureda. Imamo specifične procese koji uklanjaju prašinu i nered koji ostaju nakon izgradnje, tako da je Vaša kuća ili ured spreman za korištenje.

    VIDI VIŠE

    Čišćenje prilikom selidbe

    Selidba je puno posla, tako da posljednja stvar koju želite učiniti je dodati čišćenje na svoj popis. Poslat ćemo profesionalni tim za čišćenje kako bi vaš dom bio besprijekoran. To uključuje čišćenje unutrašnjosti pećnice i hladnjaka, okvira vrata i podnih ploča, prozora i još mnogo toga.

    VIDI VIŠE

    Generalno čišćenje

    Pustite nas da obavimo povremene poslove generalnog čišćenja, prije događaja i sezonsko čišćenje i opustite se. Počevši od čistog lista, naknadna će kasnijeg održavanja će biti jeftinija. Generalno čišćenje uključuje ventilatore za otprašivanje, tuševe, čišćenje pećnica i hladnjaka i još mnogo toga. Provjerite naš kontrolni popis zadataka čišćenja kako biste bili sigurni da ste odabrali zadatke koji odgovaraju Vašim specifičnim potrebama.

    VIDI VIŠE

    ZAŠTO ODABRATI NAS

    Naše prednosti

    Naš servis za čišćenje stambenih i poslovnih prostora usavršavan je više od 20 godina i funkcionira za svaki dom i poslovni prostor. Naši tehničari za čišćenje prolaze opsežnu obuku jer je naš cilj pružiti našim klijentima iznimna iskustva dok uživaju u čistom i zdravom okolišu.

    Nije potrebno, ali možete biti kod kuće ako želite. U suprotnom, morate ostaviti ključeve ili šifru kako bismo mogli ući u vašu kuću.

    Vjerujemo da je vrlo važno uvijek slati iste čistače i činimo sve što je u našoj kontroli da to omogućimo. Ako je član vašeg tima nedostupan, potrudit ćemo se pronaći najprikladniju zamjenu. Svi naši čistači prolaze opsežnu eSobarice obuku kako bismo osigurali da je kvaliteta našeg rada uvijek dosljedna.

    Apsolutno. Sve naše sobarice prolaze strogi proces selekcije kako bi postale dio eSobarica, a svakoj smo provjerili pozadinu i reference.

    Da. Osim toga, možemo donijeti ekološki prihvatljive proizvode ako to zatražite.

    Da, osigurani smo. Nesreća ili ozljeda tijekom vremena čišćenja kuće pokrivena je i ni na koji način ne uključuje vaše osiguranje.

    banner
    banner

    Naš proces

    Dobijte pouzdane i pristupačne usluge čišćenja za svoj objekt uz 100% zajamčeno zadovoljstvo!

    icon

    Rezervirajte online

    Napravite rezervaciju u 60 sekundi bez komplikacija

    icon

    Čišćenje počinje

    Dolazimo u dogovoreno vrijeme te pažljivo i pedantno čistimo Vaš objekt

    icon

    Opustite se

    Budite bezbrižni te dođite u čist i blistav prostor uz 100% garanciju zadovoljstva

    Naše cijene

    Pogledajte cijene za naše usluge klikom na gumb ispod

    Naše osoblje je obučeno za čišćenje svega što vam je potrebno