blog

Koliko bih trebao platiti za servis za čišćenje u Zagrebu?

Razmišljate o angažiranju čistačice za svoj prostor u Zagrebu, ali niste sigurni koliko biste trebali platiti? Razdvojili smo vrste usluga čišćenja u Zagrebu i koliko možete očekivati ​​da ćete platiti na temelju Vaših potreba i zahtjeva!

Vrste usluga čišćenja u Zagrebu

Cijena koju plaćate za komercijalne usluge čišćenja u Zagrebu ovisi o vrsti usluge čišćenja koju koristite. Dvije glavne vrste usluga čišćenja su tvrtke za čišćenje i čistači koje možete izravno zaposliti. Pogledajmo prednosti i nedostatke izravnog zapošljavanja čistačica u odnosu na rad s tvrtkom za čišćenje u Zagrebu:

Izravno zapošljavanje čistačice

Općenito, izravno angažiranje čistačice odlična je opcija ako imate vremena sami provjeriti i upravljati čistačicama, a Vaše potrebe za čišćenjem su jednostavne. Npr., ako trebate čistača koji će dolaziti u Vašu tvrtku jednom tjedno i imate određenu fleksibilnost u vremenu kada Vaš čistač dolazi ili koliko vremena ostaje, angažiranje pojedinačnog čistača može biti odličan izbor. Razlog zašto je fleksibilnost tako važna pri izravnom zapošljavanju čistačice je taj što, ako nazovu zbog bolesti ili su na odmoru, možda neće imati spremnu spremačicu koja će očistiti. Također, kada izravno zapošljavate čistačicu, pobrinite se da odvojite vrijeme da je najprije pravilno provjerite. Za razliku od čistačica koje rade za usluge čišćenja, čistačice koje izravno zaposlite neće još proći kroz provjeru pozadine ili njihove reference—to ovisi o Vama.

Rad s tvrtkom za čišćenje u Zagrebu

Za renomirane i pouzdane usluge komercijalnog čišćenja u Zagrebu – idealne za zaposlene vlasnike tvrtki i upravitelje objekata – najbolji je način angažirati tvrtku za čišćenje. Tvrtke za čišćenje imaju veću infrastrukturu, više podrške, provjeravaju svoje čistače i imaju osiguranje. Na primjer, eSobarice provodi identifikaciju i provjeru prošlosti svih svojih čistača . Osim toga, svaka sobarica ima osiguranje od opće odgovornosti i obučava ga eSobarice. Iako je jedan od glavnih nedostataka angažiranja tvrtke za čišćenje to što umjesto jedne čistačice, mnoge tvrtke šalju strance koji se izmjenjuju – eSobarice je drugačija. Bit ćete povezani s jednom, određenom sobaricom ili timom stalnih čistača koji razumiju Vaše specifične preferencije i zadobivaju Vaše povjerenje. Međutim, ako vaša sobarica nije dostupna dan ili dva, eSobarice će se pobrinuti da u međuvremenu nastavite primati usluge od druge ljubazne, osigurane i obučene sobarice! Iako bi unajmljivanje čistačice iz eSobarice ili drugih servisa za čišćenje u Zagrebu moglo biti malo skuplje od izravnog zapošljavanja čistačice, Vaše usluge čišćenja bit će neprocjenjivo bezbrižne, znajući da primate ugledne i pouzdane usluge od samog početka!

Paušalne usluge u odnosu na usluge čišćenja po satu

Troškovi komercijalnih usluga čišćenja u Zagrebu obično se određuju po satu ili fiksnoj cijeni. Evo nekoliko stvari koje biste trebali znati o svakoj opciji i kako usporediti ponude između paušalnih usluga i usluga čišćenja po satu:

Paušalne usluge čišćenja

Paušali se uglavnom temelje na broju soba, ureda i eventualno kvadraturi prostora koji treba čistiti. Međutim, još uvijek možete izračunati satnicu za te fiksne usluge kako biste ih usporedili s drugim ponudama. Ove paušalne cijene općenito uključuju “maksimalni” broj sati koje su spremni raditi za tu paušalnu stopu. Samo podijelite trošak s maksimalnim brojem sati i to je najmanja moguća satnica s tom uslugom čišćenja. Na primjer, stan od 100 m2 koštao bi 750 kuna s tvrtkom kao što je esobarice.com

Kako se određuju cijene komercijalnog čišćenja u New Yorku

Cijene komercijalnog čišćenja zavise od prostora koji se čisti i na koji način. Kada unajmite uglednu uslugu čišćenja kao što je esobarice, troškovi poput plaćanja osiguranja, provjere prošlosti i korisničke podrške također su uključeni u cijenu. Osim toga, esobarice razumije da zapošljavanje najboljih čistača košta više, zato sve naše čistače plaćamo daleko iznad minimalne plaće u Zagrebu. Zaronimo dublje u našu raščlambu troškova.

Počnite dobivati ​​ponude za usluge čišćenja

Uspoređujete ponude za troškove komercijalnih usluga čišćenja u New Yorku? Dobijte besplatnu ponudu za usluge u esobarice! Usluge čišćenja esobarice omogućuju Vam da rezervirate online u 60 sekundi, upravljate svime sa svog telefona i računala i primate usluge čišćenja od pouzdanih, lokalnih sobarica kojima se vjeruje, koji su obučeni i osigurani. Kliknite ovdje kako biste zakazali svoje prvo čišćenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)