O nama

Tko smo mi

Stambeno i poslovnoČišćenje na pravi način

Tvrtka eSobarice osnovana je 2022. godine s idejom korištenja tehnologije kako bi klijentima omogućila jednostavno i praktično rezerviranje čišćenja doma i ureda. eSobarice je od početka naglašavao izvrsno čišćenje koje obavljaju pouzdane, temeljite i pouzdane sobarice. Naša je misija ukloniti čišćenje s vašeg popisa obaveza.

Život je užurban i ima toliko stvari koje možete raditi osim čišćenja. Većina naših klijenata ima tjedni ili svaki drugi tjedni raspored. To održava vaš dom ili ured stalno čistim i sprječava nakupljanje prljavštine i nereda.

Četrdeset pet posto našeg poslovanja dolazi od preporuka zadovoljnih klijenata, a naše lokacije u prosjeku imaju 4,5 od 5 zvjezdica. Otkrijte sami o čemu su vaši susjedi oduševljeni tako da već danas rezervirate termin.

banner
banner

ZAŠTO IZABRATI NAS

Svakom se lokacijom upravlja lokalno. To osigurava da menadžeri mogu posvetiti odgovarajuću pozornost lokalnim potrebama kupaca i povratnim informacijama, za razliku od drugih velikih korporativnih tvrtki za čišćenje. eSobarice spaja vas s pravim timom ili sobaricom i svakom klijentu dodjeljuje account managera kako bi lakše komunicirali, primali povratne informacije, slušali prijedloge, unosili ispravke i upoznali preferencije kupaca.

eSobarice prolaze zahtjevan 5-dnevni program obuke kako bi se osiguralo da znaju najbolji, najsigurniji i najučinkovitiji način čišćenja različitih površina. Naše sobarice ključ su našeg uspjeha i prema njima se ponašamo u skladu s tim. Svi su oni zaposlenici tvrtke, a ne izvođači, pa uživaju razne povlastice za zaposlenike. Uostalom, sretni radnici rade najbolji posao

Za stambeno i poslovno čišćenje

Naše osoblje je obučeno za čišćenje svega što Vam je potrebno!