Pranje tepiha

Čišćenje tepiha

Zamjena tepiha može koštati mnogo novca! eSobarice može lijepo i stručno revitalizirati Vaš kućni ili komercijalni tepih za djelić cijene zamjene.

Čišćenje tepisona

eSobarice shvaćaju važnost Vaše investicije i jamče da će Vaši tepisi biti lijepo očišćeni, pri čemu će se svakom vlaknu posvetiti posebna pažnja, kako bi se postigla maksimalna živost.

Čišćenje namještaja

Zašto kupovati novi namještaj kada eSobarice može učiniti da Vaša sofa ponovno izgleda kao nova? Od mikrovlakana do kože, možemo učiniti da Vaše presvlake izgledaju kao kad ste ih prvi put donijeli kući.

Kemijsko čišćenje

Kemijski pristup kemijskom čišćenju koristi toplinu i karbonizaciju. Ovo je vrlo slično onome kako cola čisti WC školjku. Mikroskopski mjehurići otpuštaju prljavštinu i žilave mrlje, a zatim ih podižu na površinu tepiha radi izvlačenja putem usisavanja.

Tepih u Vašem domu priča priču Vašeg života.

Živjeći u Zagrebu možete vidjeti promjenu vremena i sve što postoji vani uvlači se u Vaš dom. Dnevno i tjedno čišćenje ritual je na koji većina nas fokusira svoje namjere, ali svi s vremena na vrijeme trebamo dobro generalno čišćenje. Ako imate tepih onda najvjerojatnije posjedujete usisavač. Međutim, čak ni najbolji usisavači i potrošački parni čistači ne mogu prodrijeti u duboka vlakna tepiha koja čine tepih. Održavanje tepiha čistim ne samo da će poboljšati Vaš svakodnevni život i učiniti da se gosti osjećaju više dobrodošli u Vašoj kući, već će također održati integritet i vijek trajanja Vašeg tepiha. Tepih na koji ćete potrošiti dobar novac. To također može povećati vrijednost preprodaje i najma Vašeg doma. Kada želite da Vaš dom izgleda najbolje,

Usluge

Imate pitanja?

Pokreni video