Priuštite si odmor koji zaslužujete da provedete vrijeme onako kako želite i opet se vratite kući u super blistavo čist dom! Prošećite, a čišćenje kuće prepustite najprofesionalnijem servisu!

Rečeno je da ako odaberete nešto što volite raditi, nećete raditi niti jedan dan u životu. Čistačice s eSobarice uživaju u unosu sjaja u svaku sobu, uklanjajući svaku prašinu i glancajući svaku slavinu. Sretni su i imaju privilegiju biti u Vašem domu, raditi za vas, stoga se drže najviših standarda.

portfolio

Njegova potpuna briga i pristup orijentiran na uslugu svakom kupcu, uzimajući u obzir osobno vrijeme i jednostavnost povezivanja s vodećim u uslugama čišćenja kuća. Vaša fiksna cijena uključuje profesionalna sredstva za čišćenje, zalihe, opremu i pouzdanost. Naša korporativna kultura je suvremena, a usluge čišćenja su pedantne i temeljite.

I sve što vam treba je online 24/7 – rezerviranje, zakazivanje, plaćanje, pregled ... s bilo kojeg gadgeta putem e-pošte ili besplatne aplikacije ... sve za vašu udobnost.

portfolio

Dubinsko čišćenje svakog posla u svakom domu zaštitni je znak tvrtke eSobarice.

  • Fiksne cijene
  • Sredstva sigurna za djecu i ljubimce
  • 100% jamstvo zadovoljstva
  • Osigurani radnici

eSobarice posvećen je izmamiti osmijeh na vaše lice uz našu profesionalnu uslugu čišćenja u Zagrebu. Krenite putem interneta i rezervirajte svoje čišćenje već danas ili nas nazovite da porazgovarate s iskusnim i ljubaznim predstavnikom o Vašim specifičnim potrebama. Voljeli bismo priliku da pokažemo koliko Vaš dom može biti sigurniji i ljepši uz našu pomoć!

Zatraži poziv

Upišite svoje podatke u upitnik i nazvati ćemo Vas