Dobijte pouzdane i pristupačne usluge čišćenja za svoj objekt uz 100% zajamčeno zadovoljstvo!

Čišćenje apartmana

Esobarice pruža jedinstvenu uslugu čišćenja apartmana za odmor. Znamo da Vaš posjed uvijek mora biti čist i spreman za susret s vašim gostima. Naša je usluga uvijek prilagođena vašim potrebama i unutar vašeg proračuna. Vaš će objekt biti čist i spreman za dobrodošlicu gostima, a čistoća vašeg najma rezultirat će izvrsnim ocjenama.

VIDI VIŠE

Čišćenje stana ili kuće

Naše čišćenje stana ili kuća nudi paušalne usluge čišćenja ili usluge po satu kako bi odgovarale Vašem proračunu i potrebama čišćenja. Naše sobarice obučene su za čišćenje i brigu o Vašem domu, kućnim ljubimcima i stvarima. Osim toga, svi su provjereni i osigurani, tako da možete biti mirni znajući da je Vaš dom u dobrim rukama.

VIDI VIŠE

Čišćenje ureda

U esobaricama znamo da kada Vaš ured izgleda besprijekorno, možete ostaviti odličan prvi dojam na kupce i zajednicu. Posvećeni smo tome da Vaš ured učinimo svježim i čistim za Vaše klijente i zaposlenike. Iznosimo smeće, čistimo podove, brišemo prašinu, peremo prozore i čistimo toalete. Naše obučene sobarice postupat će s Vašom uredskom opremom s istom visokom razinom brige s kojom se vi odnosite prema svojim cijenjenim klijentima.

VIDI VIŠE

Čišćenje nakon građevinskih radova

U esobaricama imamo poseban tim koji je specijaliziran za čišćenje nakon građevinskih radova. Naše osoblje dobro je upoznato s poslovima čišćenja novoizgrađene ili renovirane kuće ili ureda. Imamo specifične procese koji uklanjaju prašinu i nered koji ostaju nakon izgradnje, tako da je Vaša kuća ili ured spreman za korištenje.

VIDI VIŠE

Čišćenje prilikom selidbe

Selidba je puno posla, tako da posljednja stvar koju želite učiniti je dodati čišćenje na svoj popis. Poslat ćemo profesionalni tim za čišćenje kako bi vaš dom bio besprijekoran. To uključuje čišćenje unutrašnjosti pećnice i hladnjaka, okvira vrata i podnih ploča, prozora i još mnogo toga.

VIDI VIŠE

Generalno čišćenje

Pustite nas da obavimo povremene poslove generalnog čišćenja, prije događaja i sezonsko čišćenje i opustite se. Počevši od čistog lista, naknadna će kasnijeg održavanja će biti jeftinija. Generalno čišćenje uključuje ventilatore za otprašivanje, tuševe, čišćenje pećnica i hladnjaka i još mnogo toga. Provjerite naš kontrolni popis zadataka čišćenja kako biste bili sigurni da ste odabrali zadatke koji odgovaraju Vašim specifičnim potrebama.

VIDI VIŠE